De voorbereidingen
Door: Anne
Blijf op de hoogte en volg Anne
03 Januari 2008 | Nederland, Geldrop
Nog 13 weken en dan is het zover, mijn buitenlandstage in Malawi gaat beginnen.
Het ziekenhuis is nog steeds niet erkend, maar ons ticket is geboekt en we gaan definitief.
Op 24 maart vertrekt het vliegtuig en vertrekken we voor ons speciale project naar het arme dorpje Namitete.
De spuiten zitten er bijna allemaal in en de lijst word gemaakt wat er allemaal mee gaat..
Ik houd jullie op de hoogte,
Liefs Anne
16 Januari 2008 - 17:14
Esther:
Dag anneeeeee
Nog maar een poging dan ;)
Ten eerste wil ik jou (jullie) heel veel succes wensen met de verdere voorbereidingen!!
En wens ik jullie daar een hele leerzame / fantastisch / mooie tijd daar :)
Geniet ervan, want voor je 't weet is het weer voorbij!
We wel contact samen he, als we daar met zn alle in het verre Afrika zitten!
Ik zal zeker je site in de gaten houden.
Nu nog eventjes een paar weekjes school en dan gaat het gebeuren.. oehoeeee echt al bijna!
Maar goed, ik zie je morgen weer op school.
Doeii xx
Esther, of was 't nou Judith?;) -
21 Januari 2008 - 16:06
Karlijn:
Heeej annie!
Zow hier mijn eerste bericht :P ben benieuwd hoeveel het er gaan worden ;)
Kan je niet een leuk kleurtje als achtergrond doen? is nu nog beetje kaaltjes ;)...
Oew morgen haren verven...is hard nodig :D
Tot morgen!
Xxx Lijn -
31 Januari 2008 - 19:19
Mike Van Vlokhoven:
Veel sucses maar ben je nie bang dat het vliegtuig neerstord
grapjuh!!!!!!!!!!!!
groetjes mike -
17 Februari 2008 - 17:57
Ben:
Hee lief,
Nog 5 weken en enkele te verwaarloze uurtjes en het is zover... Het grote avontuur waar je al zolang naar uitkijkt!
Wordt nu wel heel spannend ;). Ik hoop dat je een fantastische tijd tegemoet gaat, zorg je er wel voor dat je weer heel terugkeert :).
Veel liefs,
Ben (en familie)
(K)(L)
Ps. Eerst jou verjaardag en Xnergy :D! -
19 Februari 2008 - 18:30
Robina:
he anne het is nu dinsdag 19febr het is nu zelfs geen 5 weken meer !!! Eerst nog even jarig zijn en dan kan het aftellen beginnen -
28 Februari 2008 - 10:30
Ite:
HAAI ANNIEE:D
Echt handig deze site, kunnen we je in de gaten houden hihi. Ik hoop dat hij veel berichten aan kan;).
Ik weet echt zeker dat je daar een mooie tijd gaat krijgen!
En daarna ook want we gaan naar Praag:D
-xx-
Itemetiet -
02 Maart 2008 - 08:16
Martin:
Komt nu wel erg dichtbij.
Nog drie weken.
09 Maart 2008 - 14:53
Marion:
Heeey Anneeee!
WOW morge nog maar 2weekjes!!:O
t gaat snel zeg!
En ite heeft gelijk: hopen dat ie veel berichtje aan kan! haha;)
Ben echt super benieuwd hoe je het daar zal gaan hebben. heel andere wereld..ineens zo'n end weg!
Maar t gaat vast een super mooie tijd worden!!:D
Nou spreek je wel weer doeeegg xxx
10 Maart 2008 - 19:53
Evelien De Boer:
Hallo Anne!
Wij (Ineke en ik) vertrekken 23 maart naar Namitete. Zijn jullie de groep uit het ziekenhuis in Eindhoven ofzo die ook naar Namitete gaan? Wij gaan werken in het St. Gabriels Hospital! Lekker aftellen he? Misschien tot ziens :-P.
Liefs, Evelien (en Ineke) -
16 Maart 2008 - 09:56
Riny En Hans:
Nog één weekje. Druk druk druk. Afscheidsfeestje zit er al op. Tas staat al klaar. De laatste schoolopdrachten nog afmaken. Het vertrek komt al heel dichtbij. Wij wensen jou een hele goede reis en een onvergetelijke tijd in Afrika. Leuk om op de hoogte te blijven van jouw belevenissen daar in het verre Namitete. Pas goed op jezelf.
Groetjes van familie Smulders -
16 Maart 2008 - 18:23
Robina:
klein foutje moet kunnen,eerst was het misschien,toen zeker,toen nog vele maanden dat ging over in weken en nu zit je over 8 dagen in het vliegtuig (erg dichtbij komt het ) We maken er maar een leuke laatste week van xxx R